Snart helg igen!

Hej på er!
Idag har det varit torsdag och enligt vårt nya schema innebar det att vi endast hade två lektioner. Vi började som vanligt nuförtiden vid 8.15, och då hade vi lektion med Nina. Där läser vi som bekant kultur och stilhistoria. Inte det roligaste ämnet kanske, men ändå väldigt intressant. Det är inte så svårt som det låter, utan det sätter sig i huvudet + att man vet redan en hel del om kläder och hår från förr. Ellerhur? :)


Visar lite trevliga anteckningar som vi fick utav Nina idag. Om ni läser där så ser ni att det handlar mycket om modet, och det är ju faktiskt väldigt intressant? :)

Efter det hade vi hål mellan 11 och 13, då passade jag och Filip på att möta upp Kalle från naturbloggen och vi skrev lite på en rapport som vi ska lämna in till vår handledare om vårt projektarbete när vi är klara med arbetet. Denna rapport ska vara väldigt ingående om bland annat bakgrunden till projektet, hur vi genomförde det, och vad syftet var med bloggen osv osv osv. Det är ungefär som en riktigt stor uppsats om vårt arbete, med många olika punkter som man ska besvara. Den brukar ligga på en 50-60 sidor, så vi kände att det var bra att börja i tid ;)

Anyway, efter det hade vi svenska där vi började förbereda oss inför nationella provet. Vi övade lite tal, då det finns en del i Svenska B nationella som går ut på att hålla ett bra tal. Så det fick vi öva på i ca en timma, sen slutade vi för dagen! SKÖNT! :)

Imorgon är det fredag igen! Då är det dags för praktik :)
Ha en skön helg! För det ska vi ha :)

// Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0